Als erkend installatiebedrijf zijn we gecertificeerd om onderhoud/keuringen te verrichten aan gasinstallaties, water, riool en Cv-installaties. Met een vakkundig serviceteam staan wij klaar voor service, onderhoud en reparatie.

Waarom is onderhoud belangrijk?
Storingen aan gastoestellen ontstaan vaak door gebrek aan onderhoud.
Met periodiek onderhoud kunt u klachten voorkomen. Bovendien zorgt regelmatig onderhoud voor een langere levensduur van uw toestel.
Naast deze technische voordelen is er ook het veiligheidsaspect.
Slecht onderhoud kan tot gevaarlijke situaties leiden (gasontploffingen, koolmonoxide vergiftiging, etc.).
Om uw installatie in optimale en veilige conditie te houden is jaarlijks onderhoud aan te bevelen. Fabrikanten van toestellen verwijzen hiernaar in hun garantiebepalingen. Daarom bieden wij u diverse servicecontracten aan waarbij de kwaliteit van uw installatie gewaarborgd wordt.

Wat houdt het onderhoud in?
Tijdens het onderhoud wordt de installatie uitgebreid getest op alle mogelijke onderdelen, met betrekking tot het functioneren en de veiligheid.
Daarnaast wordt de installatie (gas, lucht en waterzijdige elementen) grondig gereinigd.
Hierbij worden bij de gasleiding, de rookgas afvoer en de luchttoevoer aansluiting gecontroleerd. Ook meten wij de verbranding op CO2 en O2 waarna wij het toestel inregelen op maximale efficiency en minimale uitstoot.

Bij de aanschaf van nieuwe – door ons geplaatste – CV installaties kunt u gebruik maken van één van onze servicecontracten, dat vele voordelen biedt.
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Struycken onderhoudt installaties voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw (nieuwbouw en bestaande bouw).